Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

MC intens.Z1

Välkommen på intensivvecka för MC-körkort! 

Intensivveckan för motorcykel är precis vad namnet beskriver. Du kör varje dag i en hel vecka. 

Detta ingår i kursen:

  • Teoripaket
  • Motorcykel klass A/A2 under samtliga utbildningspass
  • Lån av skyddsutrustning under hela utbildningen
  • Riskettan MC (Risk 1)
  • Risktvåan MC (Risk 2)
  • Lunch och fika
  • Fordonslektion 

 

Så här går det till:

Varje intensivvecka har 4 platser/lärare. Du väljer själv om du vill ha din egen MC-utrustning eller om du lånar av oss. Om du inte har fullständigt utrustning kan du komplettera hos oss på plats.

 

För att boka in din intensivvecka, vänligen ta kontakt med oss över telefon (010-333 32 31) eller kom förbi något av våra kontor i regionen. I samband med inbokning av din intensivvecka får du tillgång till din digitala kursportal (Elevcentral) där du kan se samtliga av dina bokningar. 

 

Upplägget är enligt följande:

Måndag - 08:30 - 14:45

Tisdag - 08:30 - 14:45

Onsdag - 08:30 - 16:20

Torsdag - 08:30 - 16:20

Fredag - 08:00 - 12:15

Utbildningskontroll ingår och genomförs efter veckan när alla momenten är godkända. Riskettan genomförs med fördel innan kursveckan på något av våra kontor i regionen. 

Fler lektioner än de som ingår i intensivveckan kan behövas innan kursstart för att vara på rätt grundnivå för att kunna genomföra veckan på ett säkert sätt. Därför kommer vi boka in dig på en 80 minuters "testlektion" snarast möjligt efter inbokad intensivvecka, kostnaden för denna lektion ingår i din kursavgift.

 

OBS! Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd för att kunna genomföra kursen. Tänk därför på att ansöka om detta i god tid.

 

Villkor:

Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd. Detta visar du upp för oss vid första tillfället. Det går också bra att lämna en kopia på någon av Mårtenssons Trafikskolas kontor. Det går också bra att maila in den (scannad eller ett foto med mobilen) till info@trafikskolan.com.

Lektioner: Kom i tid! Att komma sent till lektioner innebär att du tappar den tid du är försenad. Vissa lektioner är gemensamma, då är det av extra vikt att ni alla är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Sen ankomst kan beroende på moment innebära att du inte kan delta fullt ut i passet. 

Riskutbildningar: Till riskutbildningarna måste du komma i tid. Du får inte får delta på en riskutbildning om du är sen och full avgift kommer då att debiteras. Du skall kunna legitimera dig på plats. Giltigt SIS märkt ID-kort, svenskt nationellt ID-kort, EU-körkort samt EU-pass (med svenskt personbevis) måste uppvisas. Du måste närvara hela kursen.  

Avbokning: Eventuellt återbud på kursen måste lämnas senast kl. 12:00 en vecka före bokad kursstart. Full avgift tas ut vid för sen avbokning samt för uteblivna kursdeltagare.

Vid sjukdom: Om du kan uppvisa ett sjukintyg inom 7 dagar från ditt sena återbud bokar vi kostnadsfritt om dig på en ny intensivvecka. 

Artiklar

1 st MC Intensiv Z1 0 SEK
1 st Syntest 150 SEK
1 st MC Teoriportalen Z1 1800 SEK
1 st MC Start Lek 80 min LS 750 SEK
1 st MC Risketta LS Z1 700 SEK
1 st MC Risktvåa LS Z1 3200 SEK
1 st MC fordonslektion 80 min LS Z1 350 SEK
1 st Lån av skyddsutrustning Z1 200 SEK
4 st Lunch Z1 400 SEK
5 st MC Intensivvecka LS Z1 1100 SEK
1 st MC manöverbana/trafik LS Z1 11250 SEK
1 st MC Buff 99 SEK

PRIS: 19999 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn