Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Mårtenssons Trafikskola AB:s orgnr: 9165486623 försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Köpvillkor: Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser: Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.

Fraktkostnad tillkommer alltid om beställningen avser en vara. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan säskilda notiser om detta.

Leverans och frakt: Du får dina varor inom 3 - 5 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på XX kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

Paket som inte hämtas ut: Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 300 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten.

Ångerrätt: Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

OBS! Ej Avbeställd lektion debiteras!! Avbokning av din körlektion skall alltid ske per telefon eller på; elevcentralen.se, aldrig via e-post och kan göras senast 12:00 vardagen före din inbokade körlektion. Risketta, Landsväg och Handledarkurs avbokas 2 vardagar innan. Halkkörning avbokad 4 vardgaar innan. Alla körlektioner ska betalas senast samma dag de körs

Vi föbehåller oss rätten att lägga på 50:- i dröjsmålsavgift för körlektioner som inte betalas i tid. Vid akut sjukdom krävs ett uppvisande av ett sjukintyg inom en vecka för att undvika debitering.

Vid frågor eller övrig kontakt vänligen maila: info@trafikskolan.com eller ring 010 - 333 32 31